Het Orkest lijn boven

Nieuwsberichten

Datum start verkoop bekend en de prijsranges zijn gepubliceerd

We hebben veel nieuws voor je in dit nieuwsbericht: de datum van de start verkoop is bekend, de prijsranges van de huizen worden gepubliceerd én je hebt de mogelijkheid om je voorkeur(en) aan te geven!

De eengezinswoningen (woonoppervlakte van 132 m² t/m 153 m²), tweekappers (woonoppervlakte van 160 m² t/m 166 m²) en vrijstaand-geschakelde huizen (woonoppervlakte van 163 m²) komen aan de Vleugel in Poortwijk III. Fase 3 is de laatste fase van de Oud-Beijerlandse nieuwbouwwijk en met de realisatie van Het Orkest is de wijk af. Instappen en genieten maar.

Lekker in je tuin zitten en genieten van wonen aan het water, lopend naar school en de supermarkt, even fietsend naar het dorp en met de auto zo op de snelweg. Wat wordt Het Orkest een fijn plekje om te wonen. Lekker ontspannen, nieuw én nog belangrijker: helemaal naar jouw smaak. Want naast de
gebruikelijke opties zoals een uitbouw, andere indeling of dakkapel mag je bij Het Orkest jouw gevel componeren. Kies de kleur van de steen, deur en kozijnen en bepaal welk soort ramen je mooi vindt. Door de keuzevrijheid krijgt elk huis in Het Orkest een eigen karakter. Jouw unieke thuis!

Het Orkest wordt all electric. En daarmee ben je dus klaar voor de toekomst. Fijn ook dat door de nieuwste technieken en de duurzaamheidsmaterialen het huis een EPC van 0 heeft. Hoe lager dit cijfer is, hoe lager je energierekening zal zijn. Bijkomend voordeel is dat je financieringsmogelijkheden
ruimer worden. Wie een energiezuinig huis koopt, krijgt rentekorting en daardoor kun je meer financieren.

De prijsranges zijn bekend
Inmiddels zijn de bandbreedtes van de koopsom per huis bekend en willen wij je graag vragen naar welk bouwnummer jouw voorkeur uitgaat. Laat het ons weten via deze link en volg deze stappen:

Stap 1: Selecteer het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en klik op interesse

Stap 2: Login met jouw gebruikersnaam en jouw wachtwoord

Stap 3: Klik op het tabje 'mijn woning'

Stap 4: Heb je interesse in meerdere bouwnummers? Klik dan op terug naar interactieve kaart. Klik je woning van je 2e, 3e, 4e, etc voorkeur aan en klik op interesse om je voorkeur(en) toe te voegen aan je account.

Om je alvast een klein tipje van de sluier te geven... Het 'kleinste' eengezinshuis, een tussenhuis van maar liefst 132 m², wordt aangeboden in de prijsrange € 345.000,- tot € 380.000,- v.o.n. Ook zo benieuwd hoe de huizen eruit zien? We laten je niet langer in spanning:

De definitieve prijzen worden vastgesteld op de dag van de start verkoop, dan hebben wij namelijk inzicht in de totale (bouw)kosten.

Uitnodiging start verkoop
Graag nodigen wij je uit voor de start verkoop op donderdag 10 oktober a.s. van 17.00 tot 19.00 uur in de aula van CSG Willem van Oranje. Jij komt toch ook?

 

Waar?
CSG Willem van Oranje
Polderlaan 2
3261 ZA Oud-Beijerland

Hoe laat?
Van 17.00 tot 19.00 uur (vrije inloop)
 

Tijdens de start verkoop overhandig ik je, samen met mijn collega's, graag persoonlijk de verkoopbrochure met bijhorende prijslijst, beantwoorden wij al je vragen en helpen wij bij het invullen van het digitale inschrijfformulier. Wil je informatie over de financiële mogelijkheden of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de keuken? Triodos en Bruynzeel zijn ook aanwezig!
 
Graag tot ziens op de start verkoop!

Met vriendelijke groet,  

Thekla Trouw 

Interesse?

Schrijf je nu in op
één van de woningen!

Schrijf je in