Het Orkest | Header foto locatie
Het Orkest lijn boven
Het Orkest

Wat een
ideale locatie

De eengezinswoningen, tweekappers en vrijstaand-geschakelde huizen komen aan de Vleugel in Poortwijk III. Fase 3 is de laatste fase van de Oud-Beijerlandse nieuwbouwwijk en met de realisatie van Het Orkest is de wijk af. Instappen en genieten maar.

Kies jij voor Het Orkest? Dan rij je straks met een paar minuten de N217 op, waardoor je zo op de A29 zit: het grote voordeel van wonen aan de rand van het dorp. Aan de N217 stoppen trouwens diverse bussen, mocht je met het openbaar vervoer willen reizen.

Route
Het Orkest lucht foto

“Binnen 5 minuten fietsen in het centrum
van Oud-Beijerland”

Kindvriendelijke wijk

Het Orkest is een kindvriendelijke en kinderrijke wijk met prima voorzieningen in de directe omgeving. In de wijk zijn volop speelmogelijkheden en er is een kinderopvang, basisschool en school voor voortgezet onderwijs. Je boodschappen haal je om de hoek bij de supermarkt en met een paar minuten ben je bij Het Nieuwe Jagertje met restaurant en groot terras. Wil je meer, dan fiets je in 5 minuten naar het gezellige dorpshart van Oud-Beijerland.

Het Orkest | banner

Hoeksche Waard

Hoeksche Waard is gewoon een heel fijne plek om te wonen
Hoeksche Waard ligt heel gunstig ten opzichte van prachtige natuur. Met enerzijds de Oude Maas en anderzijds het Haringvliet spreekt het voor zich dat het karakter heel waterrijk is. Met zo veel water in de buurt laat het zich raden: een lekker strandje om te hangen of te wandelen is altijd binnen handbereik. Het natuureiland Tiengemeten in het Haringvliet is een publiekstrekker van de Hoeksche Waard.

Bakkie bij de buren
Verder ligt Nationaal Park De Biesbosch heel dichtbij. Daar is altijd wel iets leuks te zien, doen of beleven. En wil je eens wat anders zien? Pak lekker een terrasje bij ‘de buren’. De gemeente Hoeksche Waard bestaat namelijk uit een verzameling van allemaal kleinere dorpen die ieder hun eigen uitstraling en kwaliteiten hebben.

Interesse?

Schrijf je nu in op
één van de woningen!

Schrijf je in