Het Orkest lijn boven

Inschrijven

Stap 1: Meld je aan via het aanmeldformulier, er wordt een account aangemaakt. (Heb je al een account dan kun je deze stap overslaan)
Stap 2: Log in met je e-mailadres en wachtwoord.
Stap 3: Klik in het account op Digitaal Inschrijfformulier.
Stap 4: Schrijf je in op de woningen naar jouw keuze, dit kan vanaf donderdag 10 oktober. Vul het digitale inschrijfformulier volledig in en sluit af met jouw handtekening. Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag 17 oktober 23:59u.
Stap 5: Thekla gaat je vrijdag 20 oktober bellen als je bent ingeloot óf je ontvangt een e-mail waarin wij aangeven dat je op de reservelijst staat.

Wil je je niet inschrijven voor een woning maar wel op de hoogte gehouden worden over Het Orkest? Doorloop dan alleen stap 1.

Thekla gaat jou
persoonlijk begeleiden

Lekker in je tuin zitten en genieten van wonen aan het water, lopend naar school en de supermarkt, even fietsend naar het dorp en met de auto zo op de snelweg. Wat wordt Het Orkest een fijn plekje om te wonen. Lekker ontspannen, nieuw én nog belangrijker: helemaal naar jouw smaak. Want naast de gebruikelijke opties zoals een uitbouw, andere indeling of dakkapel mag je bij Het Orkest jouw gevel componeren. Kies de kleur van de steen, deur en kozijnen en bepaal welk soort ramen je mooi vindt. Door de keuzevrijheid krijgt elk huis in Het Orkest een eigen karakter. Jouw unieke thuis!

Op deze website lees je alles over de 12 rijwoningen, 6 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaand-geschakelde woningen met grote tuinen en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Ook leggen we uit waarom je energieverbruik heel laag is en vertellen we meer over Oud-Beijerland. Als je vragen hebt…, bel gerust want we helpen je met plezier.

Met vriendelijke groeten,
Thekla Trouw - Verkoopmanager Van Wijnen

06 5569 99 99
thekla@hetorkest-obl.nl 

Calandstraat 4
 3316 EA Dordrecht